Onze
omgeving

CO2-compensatie

Om bij te dragen aan de oplossingen voor het klimaatprobleem, compenseren we onze CO2-uitstoot in klimaatvriendelijke projecten.

CO2-neutraal

Dankzij deze compensatie mogen wij ons als eerste én enige keukenfabrikant in Europa CO2-neutraal noemen.

Bosproject Smart Forest Bolivia

Via Trees for All steunen wij het Smart Forest Bolivia. Met dit Smart Agriculture project worden lokale boeren getraind in nieuwe vormen van landbouw en veeteelt, met respect voor bestaand bos. Het regenwoud wordt beschermd en uitgebreid door middel van ecologische corridors. Ook wordt er nieuw bos gerealiseerd en duurzame bosbouw bedreven. Dit project is Carbon Fix Gold Standard gecertificeerd.

Windpark in India

Windenergieprojecten in India, onder andere in de regio’s Karnataka en Gujarat, voorzien de lokale huishoudens in vaak afgelegen gebieden van stabiele en schone energie. De modernste technieken op het gebied van windturbines garanderen, een zo hoog mogelijk efficiëntie/hoeveelheid opgewekte energie. De projecten geven een positieve impuls aan de regio en de lokale bevolking.

Sponsor Ronald McDonald Kinderfonds

Al jaren zijn wij de vaste keukensponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Met keukens die werken maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor mensen die vanwege ziekte van hun kind tijdelijk niet thuis kunnen zijn.

Wij helpen bij de inrichting van de Ronald McDonald huizen en huiskamers in ziekenhuizen met nieuwe keukens en het onderhoud hiervan. Zo plaatsten we in 2016 in het Ronald McDonald Huis in Zuidoost-Brabant een nieuwe keuken met voor iedere tijdelijke bewoner een eigen koelkast. Ook in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft is de Ronald McDonald huiskamer voorzien van een nieuwe keuken.

In alle huizen hebben de keukens in 2016 een service en onderhoudsbeurt van ons gekregen.

Goede doelen

Bruynzeel Keukens sponsort vaak lokale en kleinere maatschappelijke initiatieven zonder hiervoor vermelding of exposure terug te vragen. Dit zijn vaak kleinere maatschappelijke initiatieven, waarbij medewerkers zijn betrokken.

Consumentenveiligheid

Een keuken die werkt, moet ook een veilige keuken zijn. Daarom gebruiken wij in onze kasten altijd veiligheidsglas. Op het beslag van (vouw)klepkasten zit beveiliging.

Wij zorgen voor een veilige montage van kasten zodat bijvoorbeeld planken en keukeneilanden niet kunnen kantelen. Onze monteurs zijn VCA- gecertificeerd en weten hoe ze veilig moeten werken bij het plaatsen van een keuken.

Gezondheid in de keuken

De formaldhyde-uitstoot van onze kasten en deuren is nihil, ver onder de E1-norm. Het kantenband sluit alles in. Dat is goed voor de luchtkwaliteit in huis (EN 312 P2).

Door toepassing van laserafkanting en een speciale verlijming hebben onze keukens een extra hoge temperatuur bestendigheid. Uiteraard zijn onze werkbladen geschikt om eten op te bereiden.

Klanttevredenheid

Onze droom is dat al onze klanten ambassadeur zijn van Bruynzeel Keukens. Meer dan 65% van onze klanten geeft ons een 9 of een 10 na de aankoop in de winkel. Ze zijn erg enthousiast over de aandacht, betrokkenheid, uitleg, productkennis en het inspelen op de persoonlijke wensen door onze medewerkers.

Klantenservice

De medewerkers van onze klantenservice verlenen de service rondom de levering, montage en oplevering van onze keukens. In 2016 hebben we deze afdeling opnieuw ingedeeld om de service aan onze klanten verder te verbeteren. We sluiten hiermee beter aan op de wensen vanuit de klant.